Stichting ontwikkeling Therapeuticum Aquamarijn

Stichting ontwikkeling Therapeuticum Aquamarijn

Bestuur Therapeuticum Aquamarijn, Arnhem

Wieneke Groot is door het bestuur van Therapeuticum Aquamarijn aangesteld als coördinator. 

Haar opdracht bestaat uit 4 taken: Interne sturing, beheer organisatie stroomlijnen, bereik Aquamarijn stroomlijnen en het ondernemerschap van de teamleden vergroten. Daarnaast heeft zij een grote rol gespeeld in de coördinatie rondom de verhuizing naar een nieuw pand.

Wieneke brengt op heldere, duidelijke manier processen in beeld en brengt met behulp van verschillende strategieën helder wat ieder graag zou willen en hoe dit in de praktijk te brengen.

Ze communiceert open en direct. Heeft een goede helikopter- view en weet hoe ze dit kan overbrengen naar iedereen. Daarnaast kan ze in korte tijd helder maken wat er nodig is om processen te veranderen en hoe men dit zelf kan oplossen.

Ze is heel duidelijk in wat ze doet, wat de beoogde resultaten zijn, geeft regelmatig een update van waar we tot nu toe staan en hoe ze verder zal gaan en in welk tijdsbestek.

Kortom: betrouwbaar, helder, duidelijk, direct, concreet en open zijn de kenmerken van Wieneke’ s werkwijze. Ze heeft overzicht en kan dit goed verwoorden en in beeld brengen.