Huisartsenpraktijk Widar
Ondersteuning op HRM gebied. Maatschap begeleidt bij het helder krijgen van verhoudingen en processen binnen de organisatie.
Lees meer
Kleertjes.com - ondernemingsraad
Ondersteund in het nemen van een besluit dat alle medewerkers zou treffen. Met hen het gevraagde besluit, de feiten en de gevolgen een rij te zetten. Zo werd het te nemen besluit helder voor de OR-leden en de vragen die er waren aan de directeur ook geadresseerd zonder daarbij een besluit te blokkeren.
Lees meer
Veilig Thuis Midden Gelderland - ondernemingsraad
De medezeggenschapsraad heb ik ondersteund in de samenwerking met de bestuurder en bij het formuleren van adviezen en aanbevelingen
Lees meer
ned. vereniging kunstzinnige therapie
Werken met Wieneke was erg prettig. Ze is vriendelijk, helder, inzicht brengend, ruimte gevend, bijsturend en doortastend. Ze heeft ons uitstekend geholpen.
Lees meer
Therapeuticum Helianth
Eigentijds en begrijpelijk taalgebruik, inzicht en begrip voor de problematiek binnen antroposofische samenwerkingsverbanden.
Lees meer
coöperatie De Nieuwe Band
Het is Wieneke bij ons gelukt om in korte tijd en met beperkte middelen onze samenwerkingscultuur om te zetten naar heldere en duidelijke processen.
Lees meer
bestuur koor Carmina Ludens
Helderheid en commitment. Namens ons allemaal van Carmina Ludens, hartelijke groeten,
Lees meer
Stichting Pensioenregister
De bestuursleden waren na de de dag tevreden over zowel het proces als de uitkomst.
Lees meer
Therapeuticum Artemis
Wieneke kan in heel normale mensentaal de kern van de zaak verhelderen en wist zo op een sympathieke en snelle manier onze groep aan het werk te krijgen. Daarbij kreeg ze het voor elkaar dat álle groepsleden hun bijdragen konden leveren.
Lees meer
De Egelantier | Bergen (NH)
Wieneke bood ons handvatten om onze situatie van vele kanten te bekijken en om van daaruit zicht te krijgen op de manier en de mogelijkheden waarmee we de toekomst van het therapeuticum zouden willen vorm geven. Er is een stroom van energie op gang gekomen en een duidelijk gevoel van samenwerken!
Lees meer
Stichting ontwikkeling Therapeuticum Aquamarijn
Wieneke heeft een goede helikopter- view en weet hoe ze dit kan overbrengen naar iedereen. Daarnaast kan ze in korte tijd helder maken wat er nodig is om processen te veranderen en hoe men dit zelf kan oplossen.
Lees meer
Therapeuticum Aquamarijn
Wieneke kan helpen een veranderingsproces in gang te zetten door haar helderheid.
Lees meer
Tevreden patiënt
Auch das ist Kunst, ist Gottesgabe, aus ein paar Sonnenhellen Tagen, sich soviel Licht ins Herz zu tragen, dass, wenn der Sommer längst verweht, das Leuchten immer noch besteht. Goethe
Lees meer